Stageplaatsen Regiokantoor Zeeland

Will you be our new colleague?

Op onze lokale service afdeling hebben wij doorlopend ruimte voor een stagiair! Ben jij student in een toeristische richting en wil jij graag jouw praktijkervaring opdoen bij een verhuurder van vakantiehuizen! Lees dan verder..

Wij zijn heerlijkehuisjes.nl! Online verhuurder van circa 3.500 vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Naast online zijn we ook lokaal aanwezig met onze serviceafdeling voor 100 vakantiehuizen op Walcheren. Wij zijn een hecht team met verschillende achtergronden en functies. Wij werken graag samen. Hierin zijn wij betrokken bij elkaar, in ons werk en hebben wij oog voor onze omgeving.

Jij bent een enthousiaste student op MBO 3 of 4 niveau die graag met zijn of haar collega's aan de slag gaat om samen een glimlach bij onze gasten te toveren. Tijdens je stage help je mee op alle fronten van de afdeling. Zo behandel je alle vragen die binnenkomen per telefoon en mail. Ook doe je praktijkervaring op aan de receptie en in de vakantiehuizen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om te werken aan je stageopdrachten. 

Jij als stagiair..
  • houdt van aanpakken en neemt initiatief.
  • bent enthousiast en wil graag leren.
  • hebt geen moeite om ook onze Duitse gasten te woord te staan.
  • woont in de omgeving van Grijpskerke.
  • krijgt een stagevergoeding van € 350,- per maand bij een fulltime werkweek.
  • krijgt begeleiding van ervaren Zeeuwse reisspecialisten.

Wil je solliciteren op deze stageplaats? Vul dan het formulier hiernaast in en je hoort snel van ons! Vergeet niet om je stageperiode duidelijk te vermelden. 

Office location Grijpskerke
Contract type Internship
Minimum number of hours 32
Contact Maxine Steketee

Apply directly

Share this job opening