Vakantiehuis verhuren in Zeeland

Bent u eigenaar van een vakantiehuis in Zeeland of heeft u een verhuurbureau of vakantiepark in Zeeland? Dan bent u bij heerlijkehuisjes.nl aan het juiste adres! Met ruim 650 unieke verhuurobjecten zijn wij de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Zeeland. Doet u ook met ons mee?

Ja, ik meld mij aan

Team Zeeland

Regiokantoor Zeeland

Verhuren via heerlijkehuisjes.nl betekent niet alleen een groot online bereik, maar dankzij ons regiokantoor in Zeeland ook een gespecialiseerde verhuurpartner in de buurt! Onze deskundige en enthousiaste medewerkers komen graag bij u langs voor een bezichtiging en advies. Zij wonen in de regio en hebben jarenlange ervaring in het Zeeuwse toerisme.

Great online reach
Groot online bereik
+3 miljoen websitebezoekers per jaar
Knowledge and expertise
Kennis en expertise
Onze verhuuradviseurs staan voor u klaar
Flexible system
Lokale diensten
Met schoonmaak, linnen en sleuteloverdracht

Servicepunt Walcheren en Noord-Beveland

Verhuurt u een vakantiewoning op Walcheren of op Noord-Beveland? Dan kunt u desgewenst ook gebruikmaken van onze lokale diensten. Hier organiseren wij de schoonmaak van uw vakantiehuis, verzorgen het linnen, lossen we kleine storingen op en regelen wij de sleuteloverdracht. Zo kunt u zorgeloos verhuren en zorgen wij ervoor dat gasten een heerlijke tijd hebben in uw vakantiehuis.

Kies voor ons

beheerpakket

Onze verhuurpakketten

Nieuwsgierig? Download onze verhuurbrochure met meer informatie over onze dienstverlening en tarieven. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Download brochure

Sarita Jorien Caroline Jabine

Questions? We are ready for you on +31 118 582 910

You can reach us again from 09:00

Or e-mail us: zeeland@heerlijkehuisjes.nl

Response within 1 working day

VVV Zeeland Vakantie

Regiokantoor Zeeland komt voort uit de overname (december 2020) van de verhuuractiviteiten van de voormalige VVV Zeeland. Het portfolio vakantiehuizen dat werd verhuurd via Zeeland Vakantie en Ferien Zeeland is opgenomen op onze website. Ook het aanbod strandcabines is onderdeel van deze overname en vindt u terug op heerlijkehuisjes.nl.

Ons regiokantoor is gevestigd op Markiekerkseweg 48 in Grijpskerke. Hoewel ons kantoor op Walcheren is gevestigd, komen de medewerkers van alle eilanden en hebben ruime ervaring opgedaan binnen de verhuurtak van VVV Zeeland. Wij staan graag tot uw dienst!