Stage Gastenservice

Will you be our new colleague?

Op onze gastenservice hebben wij doorlopend ruimte voor een stagiair! Ben jij student in een toeristische richting en wil jij graag jouw praktijkervaring opdoen bij een online verhuurder van vakantiehuizen! Lees dan verder..

Wij zijn heerlijkehuisjes.nl! Online verhuurder van circa 3.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn een hecht team met verschillende achtergronden en functies. Wij werken graag samen. We zien ook liever vandaag een kleine verbetering dan morgen ‘the next big thing’. Hierin zijn wij betrokken bij elkaar, in ons werk en hebben wij oog voor onze omgeving.

Jij bent een enthousiaste student op MBO 3 of 4 niveau die graag met zijn of haar collega's aan de slag gaat om samen een glimlach bij onze gasten te toveren. Tijdens je stage help je mee op alle fronten van de afdeling. Zo behandel je alle vragen die binnenkomen per telefoon en mail en werk je mee op de boekingscentrale. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om te werken aan je 

Jij als stagiair..

  • Bent enthousiast en wil graag leren.
  • Houdt van aanpakken en neemt initiatief.
  • Hebt geen moeite om ook onze Duitse gasten te woord te staan.
  • Woont in de omgeving van Steenwijk.
  • Krijgt een stagevergoeding van € 250,- per maand bij een fulltime werkweek.
  • Krijgt begeleiding van ervaren reisspecialisten.

Wil je solliciteren op deze stageplaats? Vul dan het formulier hiernaast in en je hoort snel van ons! Vergeet niet om je stageperiode duidelijk te vermelden.

Contract type Internship
Minimum number of hours 32
Contact Arjen Dekker

Apply directly

Share this job opening

Internet Explorer is not supported by this website. We recommend the following browsers:
×