Online Marketeer

Will you be our new colleague?

Ben je net afgestuurd en heb je passie voor online marketing? Wil je, je graag verder ontwikkelen in alle facetten van online marketing en ben je ondernemend, gedreven, heb je een vlotte pen en commercieel inzicht? Geef dan je carrière een kickstart en word online marketeer bij heerlijkehuisjes.nl.

Wij zijn heerlijkehuisjes.nl! Online verhuurder van circa 3.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn een team met verschillende achtergronden en functies. Wij werken graag samen. We zien ook liever vandaag een kleine verbetering dan morgen ‘the next big thing’. Hierin zijn wij betrokken bij elkaar, in ons werk en hebben wij oog voor onze omgeving. Ook vinden wij het belangrijk om plezier in ons werk te hebben en dat onze gasten zorgeloos van hun vakantie kunnen genieten.

Jij  bent een enthousiast persoon met een passie voor online marketing. Je kunt goed zelfstandig werken maar hebt natuurlijk ook oog voor het teamproces. Samen bereik je immers meer. Je durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast vind je het leuk om je in de volle breedte in te zetten voor alle onze marketingkanalen en onze specialisten te ondersteunen.

Wat vragen wij van jou

  • Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen en trends op het gebied van online marketing en onderzoekt altijd hoe je deze kan toepassen.
  • Je hebt een vlotte en creatieve pen; aansluitend op de doelgroep.
  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
  • Je Nederlandse taalvaardigheid is uitstekend, zowel in woord als geschrift.
  • Je hebt affiniteit met de vrijetijdssector.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Als onze nieuwe collega..

  • kom je te werken in een hecht team;
  • kom je te werken in ons gerestylde kantoor met dakterras, grote kantine/werkcafé en een heerlijk park naast de deur;
  • krijg je een marktconform salaris afhankelijk van ervaring.

Heb jij zin om per direct aan de slag te gaan binnen ons snelgroeiende bedrijf? Stuur dan jouw motivatie en je cv naar ons toe. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van freelancers worden niet op prijs gesteld.

Contract type Yearcontract
Minimum number of hours 32
Contact Colien Bloemendal

Apply directly

Share this job opening

Internet Explorer is not supported by this website. We recommend the following browsers:
×