Medewerker Eigenarenservice

Will you be our new colleague?

Teksten, prijslijsten en foto’s. Dat is de content waar jij mee uit de voeten kan. Je gaat voor een zo goed mogelijke presentatie van de vakantiehuizen. Jij vindt het leuk om te werken in de backoffice en reageert op allerlei vragen van eigenaren van vakantiehuizen en vakantieparken. Heb jij zin om je loopbaan te starten of verder vorm te geven in de wereld van vakantiehuizen? Lees dan snel verder..

Wij zijn heerlijkehuisjes.nl! Online verhuurder van circa 3.500 vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn een hecht team met verschillende achtergronden en functies. Wij werken graag samen. We zien ook liever vandaag een kleine verbetering dan morgen ‘the next big thing’. Hierin zijn wij betrokken bij elkaar, in ons werk en hebben wij oog voor onze omgeving.

Jij bent iemand met een kritische blik en ziet verhuurkansen graag benut! De content op de website is waar jij je verantwoordelijk voor voelt en wordt blij als je weer een nieuw vakantiehuis mag plaatsen. Een prijsadvies uitwerken in Excel? Dat is geen enkel probleem! Een optimale presentatie van een vakantiehuis bereik je natuurlijk samen met onze verhuurders en hiervoor pak je gemakkelijk de telefoon. Met jouw affiniteit voor techniek en systemen, werp jij je binnen de afdeling ook als eeste op als er een vraag is over een iCal-link of API-koppeling. Verder vind je het leuk om met name op ons gezellige kantoor te werken en opvolging te geven aan allerlei vragen die binnenkomen.

Jij als nieuwe collega..

  • Hebt binnen de afdeling de meeste afiniteit met techniek en systemen.
  • Bent een pietje-precies maar weet ook van doorpakken.
  • Bent zowel mondeling als schriftelijk taalvaardig.
  • Kunt je werk goed organiseren en plannen.
  • Hebt een MBO-4 opleiding met ruime ervaring in een vergelijkbare functie óf je hebt een HBO opleiding gedaan.
  • Hebt affiniteit met de reisbranche en hier je eerste stappen al gemaakt.
  • Hebt een streepje voor als de Duitse taal en/of Excel geen geheimen voor jou kennen.
  • De functie kan ingevuld worden voor 32, 36 of 38 uur per week.


Enthousiast geworden?! Solliciteer dan snel met je motivatie en CV en hopelijk zien we je snel.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt helaas niet op prijs gesteld.

Office location Steenwijk
Contract type Yearcontract
Minimum number of hours 32
Contact Arjen Dekker

Apply directly

Share this job opening