Medewerker Eigenarenservice

Will you be our new colleague?

Teksten, prijslijsten en foto’s. Dat is de content waar jij mee uit de voeten kan. Je gaat samen met de eigenaar voor een zo goed mogelijke presentatie van de vakantiehuizen. Jij vindt het leuk om te werken in de backoffice en reageert op allerlei vragen van vakantiehuis eigenaren. Heb jij zin om je loopbaan te starten of verder vorm te geven in de wereld van vakantiehuizen? Lees dan snel verder..

Wij zijn heerlijkehuisjes.nl! Online verhuurder van circa 3.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn een hecht team met verschillende achtergronden en functies. Wij werken graag samen. We zien ook liever vandaag een kleine verbetering dan morgen ‘the next big thing’. Hierin zijn wij betrokken bij elkaar, in ons werk en hebben wij oog voor onze omgeving.

Jij bent iemand die de beste online presentaties maakt. Je hebt een kritische blik en vindt het leuk om te helpen bij een zo goed mogelijke presentatie van vakantiehuizen op de website. De content op de website is waar jij je medeverantwoordelijk voor voelt. Een prijsadvies uitwerken in Excel? Dat is geen enkel probleem! Met jouw inzicht zorg je voor een optimale presentatie van de vakantiehuizen. Dit bereik je natuurlijk samen met de eigenaar en hiervoor pak je gemakkelijk de telefoon. Verder vind je het leuk om met name op ons gezellige kantoor te werken en opvolging te geven aan allerlei vragen die binnenkomen.

Jij als nieuwe collega..

  • Je bent een pietje-precies maar weet ook van doorpakken.
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk taalvaardig.
  • Je kan je werk goed organiseren en plannen.
  • Je hebt een MBO niveau 4 of HBO opleiding gedaan.
  • Je hebt affiniteit met de reisbranche.
  • Kennis van de Duitse taal en Excel zijn een pré.


Enthousiast geworden?! Solliciteer dan snel met je motivatie en CV en hopelijk zien we je snel. De functie heeft een duidelijke voorkeur voor 36 uur per week maar 32 uur is wel echt minimaal. Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt helaas niet op prijs gesteld.

Contract type Yearcontract
Minimum number of hours 32
Contact Arjen Dekker

Apply directly

Share this job opening